Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

HOBART 2022

PODROBNÁ HISTORIE SPOLEČNOSTI HOBART

Zachycení 125 let úspěšného příběhu společnosti HOBART v jednom obrázku není snadný úkol. Protože úspěch světové jedničky na trhu se odvíjí od kombinace protichůdných prvků: pevného základu založeného na dlouholetém know-how a hodnotách na jedné straně, a dynamických, inovativních a na budoucnost orientovaných činností na straně druhé.

Autorce se podařilo tyto protiklady spojit pomocí stylistického prostředku kaligrafie. Kompozice v červené a modré barvě společnosti HOBART vyjadřuje nejen velkého vynálezeckého ducha, ale také ukazuje živost, která se skrývá ve tvaru postav zaměstnanců za názvem značky a mezi mnoha písmeny.

Dílo s hravou lehkostí symbolizuje dynamický vývoj společnosti HOBART, dnešní světové jedničky na trhu, v průběhu tří století.
 

Stejně jako výrobní statistiky a prodejní čísla jsou hmatatelnými hodnotami společnosti, lidé a jejich činy jsou tím, co silnou společnost skutečně utváří. Jejich inovativní duch pohání značku HOBART vpřed již od jejího založení v roce 1897.

BÄRBEL SCHULZ

Kaligrafie – umění krásného psaní – je vášní hamburské rodačky Bärbel Schulz, která již téměř 40 let žije nedaleko Heidelbergu.

Pokrývá celé spektrum této umělecké formy – od klasické přes čínskou a japonskou až po experimentální kaligrafii. Vyučená ortoptistka se po mnoho let učila od velkých mistrů kaligrafie a zdokonalovala svůj styl.

Kromě pravidelných výstav a spolupráce s jinými umělci přijímá Bärbel Schulz také zakázky od soukromých osob pro zvláštní příležitosti, ale také od společností, které touží po něčem jedinečném.

Bärbel Schulz je členkou Švýcarské kaligrafické společnosti a kaligrafické asociace Ars scribendi.

top