Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

Nový koncept mytí vratných kelímků HOBART


Offenburg – nevratné produkty, jako například kelímky To-Go z polystyrenu, budou brzy patřit minulosti. Podle nařízení spolkové vlády bude prodej určitých nevratných produktů od léta 2021 v Německu zakázán kvůli ochraně životního prostředí. Naproti tomu jsou plně v kurzu plastové kelímky. Výrobce myček na nádobí HOBART rozšiřuje svým novým košem na vratné kelímky ve spojení s podstolními myčkami na nádobí PREMAX GP/FP a jejich unikátnímu systému sušení TOP-DRY svůj koncept mytí pro vratné kelímky.  

Nově vyvinutý košový systém, ve kterém lze současně umývat až 25 kelímků, byl společností HOBART vyvinut tak, aby lehké vratné kelímky zůstávaly po dobu mycího cyklu ve své poloze. Další součástí tohoto úspěšného konceptu je nový plastový oplachovač HLP-7000, který vzhledem ke své speciální náplni výrazně podporuje proces sušení. 

Protože kromě dokonalého výsledku mytí je zásadní také výsledek vysoušení, aby případná zbytková vlhkost nemohla při vrstvení a skladování kelímků způsobit tvorbu plísní. A zde přichází do hry integrované sušení TOP-DRY, které je integrováno do podstolních myček na nádobí GP/FP. To proměňuje vlhký vzduch po ukončení mycího procesu prostřednictvím hydrotermického uchovávání energie a jako horký vzduch na sušení ho odvádí zpět do mycí komory. Díky tomu se vlhkost na vratných kelímcích již nebude srážet, takže je bude možné ihned po umytí skládat na sebe, aniž by hrozilo riziko, že se uvnitř kelímků začne tvořit plíseň. 
 

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top