Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

Společnost HOBART vyvíjí dočasné modely mycí technologie


PROLITE: tak se jmenuje nová řada myček nádobí od výrobce HOBART z Offenburgu. Aby se společnost HOBART vypořádala s problémy globálního dodavatelského řetězce a zabránila dalšímu nedostatku mikročipů, vyvinula prozatímní řešení myčky se zjednodušeným řídicím systémem, které přesto nabízí vysoký výkon.

Offenburg – V důsledku pandemie trpí světový průmysl dlouhodobými potížemi se zásobováním. Společnost HOBART, světová jednička na trhu v oblasti komerčního mytí nádobí, je rovněž postižena narušením svých dodavatelských řetězců – zejména pokud jde o komponenty používané v jednotlačítkovém ovládacím panelu VISIOTRONIC-TOUCH. Aby mohla společnost HOBART i nadále nabízet svým zákazníkům vysoce kvalitní řešení mytí nádobí se spolehlivými dodacími lhůtami, navrhla novou přechodnou řadu myček na nádobí s názvem PROLITE.

„Současné nedostatky v dodávkách materiálu se projevily již na začátku loňského roku. Okamžitě jsme začali hledat řešení v rané fázi. Tyto bezprecedentní okolnosti si vyžádaly naléhavé kroky,“ vysvětluje Manfred Kohler, viceprezident pro prodej a výrobu společnosti HOBART GmbH, a dodává: „S technologií PROLITE se nám podařilo nejen udržet naši schopnost dlouhodobě dodávat, ale můžeme také podpořit naše zákazníky tím, že jim rychle nabídneme profesionální a spolehlivou technologii mytí nádobí v krátkých dodacích lhůtách.“

Přehled modelů PROLITE    
Nová produktová řada PROLITE zahrnuje nejméně devět modelů, včetně různých verzí podstavných myček HOBART na sklo a nádobí a několika modelů s odsavačem par. Všechny myčky této produktové řady jsou vybaveny osvědčeným a testovaným elektronickým řídicím systémem s digitální indikací teploty, který zajišťuje snadné ovládání. Všechny myčky PROLITE mají navíc tři různé programy a funkci samočištění.

Nízká spotřeba vody je zachována v celé řadě PROLITE – stejně jako u všech modelů řady HOBART PROFI. V závislosti na modelu jsou zapotřebí pouze 2 litry na koš. Všechny myčky HOBART zaručují odolnost, spolehlivost, hygienu, dokonalé výsledky mytí a rychlou dostupnost.

 

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top