HOBART GmbH

Srovnat produkty nyní

Seznam srovnávaných produktů
HOBART

HOBART sjednocuje mytí opakovaně plnitelných lahví

Offenburg – trvalé využití a ochrana životního prostředí jsou důležitými společenskými tématy, které jsou všudypřítomné i v gastronomii a hotelnictví. Pro zabránění vzniku plastového odpadu používají gastronomové a hoteliéři rostoucí měrou opětovně plnitelné lahve, které jsou výhodné z ekologického hlediska, v ohledu na mytí s sebou nicméně přinášejí mimořádné výzvy. Výrobce mycí techniky, společnost HOBART, přináší systémem na mytí lahví na trh řešení, které zaručuje maximální hygienickou bezpečnost dle DIN SPEC 10534 a které lze používat v generaci podstolních myček na nádobí HOBART i bez dovybavení.

Protože u opětovně plnitelných lahví záleží přednostně na výsledku mytí. Díky různým tvarům a částečně dlouhému krku lahví je důležité, aby proud vody dosáhl do každého rohu uvnitř lahve. Za tímto účelem disponuje nový, individuálně použitelný systém na mytí lahví trychtýřovitými tryskami, přes které se voda dostává přímo do vnitřku láhve.

Záruka maximální flexibility
Kromě hygienické bezpečnosti představuje u systému na mytí lahví další plusový bod flexibilní použití. Pouhým jedním úkonem a bez použití nářadí lze podstolní myčky HOBART přestrojit, kdy se standardní mycí rameno a systém na mytí čistou vodou nahradí rozprašovacím zařízením. Tím uživatel může kromě běžného nádobí umývat v jednom stroji také lahve.

Nový koš na lahve poskytuje prostor pro 12 lahví a je vhodný pro nápojové až po laboratorní lahve různých velikostí. Přídavný drátěný nástavec zaručuje, aby i láhve s malým průměrem zůstaly ve správné poloze.

Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17