Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Vylepšená myčka táců usnadňuje mytí jako nikdy dříve


Čistý a suchý tác každé tři sekundy:

Offenburg – Myčka táců FTT od společnosti HOBART je nepostradatelým pomocníkem v odvětví jídelen pro větší veřejné organizace. Nejenom sklenice, nádobí a příbory vyžadují hygienické mytí, ale do prostoru pro mytí se dostane také velké množství použitých táců. Díky nové verzi FTT může personál odpovědný za mytí nádobí práci vykonávat mnohem efektivněji. Nový vyzkoušený a osvědčený stroj s novými funkcemi bude k dispozici od 1. října 2021.

Nový design a nový systém ovládání
V novém provedení přední strany stroje je ovládání INFOTRONIC ve výšce očí – díky čemuž lze myčku na nádobí používat v podstatě za chůze. Kromě barevného zobrazení teplot má myčka mnohem více funkcí oproti předchozímu modelu – například program automatického spuštění. FTT má ve standardní výbavě dvě úrovně rychlosti – s možností volitelné třetí úrovně. To znamená, že lze bez jakýchkoliv problémů hygienicky umýt a osušit až 22 táců za minutu.

Ergonomické a kompletní ovládání
Díky novému žlutému signálnímu světlu v horní části stroje personál snadno zjistí, že je zapotřebí zakročit. Pokud je vozík na táci z 80 procent naplněný, je personál upozorněn, že jej má vyměnit za prázdný prostřednictvím několika jednoduchých kroků. Prostoje stroje i přenášení těžkých táců je už minulostí.

Vysoký stupeň hospodárnosti díky systému obnovy energií
Snížení nákladů, zvýšení efektivity, ochrana životního prostředí: CLIMATE a CLIMATE PRO FTT systémy úspory energie nejenom zamezují ztrátám energie, ale také snižují provozní náklady. Energie z vývodu horkého vzduch ve stroji je téměř kompletně recirkulována ve složitém systému rekuperace tepla využívajícím kondenzátory a tepelné čerpadlo. Tím lze ušetřit až 22 kWh. Kromě snížení provozních nákladů a minimalizace energatických ztrát tento systém tako pomáhá zlepšovat pracovní prostředí. V důsledku trvale nízké teploty výstupu vzduch s hodnotou 17 °C není nutné instalovat přímé připojení vývodu vzduchu ze stroje k ventilačnímu systému.

Barevné kódování usnadňuje mytí
Všechny vyjímatelné části, které vyžadují denní mytí, jsou označeny modře. Barevně odlišené jsou také závěsy oddělující různé mycí zóny a mycí a oplachovací ramena. To zabraňuje pomíchání při opětovném vkládání a personálu usnadňuje mytí.

 

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top