Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Společnost HOBART se ohlíží za 125 lety úspěšné historie

125 let úspěšné historie společnosti HOBART znamená tradici a inovace


Umění inovovat je jedním z hlavních faktorů úspěchu globálního výrobce mycí techniky, z něhož se stala multinárodní společnost. Dnes je společnost HOBART předním světovým výrobcem průmyslové mycí techniky a letos slaví na všech kontinentech 125 let své existence. Tradice a inovace jsou přitom ve vzácné symbióze.

„Již desítky let jsou naše stroje synonymem kvality, efektivity a spolehlivosti. Tyto charakteristiky jsou hluboce zakotveny v DNA naší společnosti,“ říká Axel Beck, který je zodpovědný za obchodní oblast vybavení pro potravinářství mateřského koncernu HOBART Illinois Tool Works. HOBART patří k této americké firmě již více než 20 let patří mezi nejznámější a nejúspěšnější značky mateřské organizace, která se zabývá výrobou a prodejem nejrůznějších produktů v oblasti vybavení pro potravinářství.

Axel Beck je zároveň jedním ze tří jednatelů společnosti HOBART a u specialisty na mycí techniku pracuje již více než 30 let. Byl proto u mnoha milníků. Patří mezi ně vývoj prémiové technologie PREMAX, pro kterou HOBART vlastní přes 100 patentů. „Zavedení naší linky PREMAX nastavilo v odvětví nová měřítka a umožnilo více než padesátiprocentní úsporu vody,“ říká Alex Beck.

Po založení v roce 1897 ve státě Ohio (USA) vznikla první pobočka v Německu asi o tři desetiletí později v Hamburku. V současnosti má HOBART po celém světě přibližně 6 900 zaměstnanců – z toho cca 1 100 v Německu. Převzetím divize myček nádobí společnosti K. Martin v Offenburgu v roce 1960 zahájil producent mycí techniky výrobu i v Německu. Na počátku jedenadvacátého století byla kompletní správa a výroba centralizována v Elgersweieru – městské části Offenburgu. V současném sídle výzkumu a výroby se realizuje ambiciózní myšlenka: mytí bez vody. „Naši odborníci v Německu a v USA nevyvinuli jen sérii PREMAX, ale například také Two-Level-Washer nebo integrované sušení v podstolní myčce nádobí – to vše je na trhu jedinečné. Dennodenně pracujeme

na neustálé optimalizaci produktů a s našimi inovacemi stále více usnadňujeme život zákazníkům,“ vysvětluje Manfred Kohler, jednatel zodpovědný za prodej, výrobu a vývoj.

Na cestě za rekordy
HOBART vytváří společně s dalšími mezinárodními sesterskými společnostmi interdisciplinární týmy, které se zabývají výzkumem nových technologií, potřebami zákazníků a trendy na trhu. Výzkumníci, vývojáři a marketingové týmy, které na všech kontinentech identifikují potřeby zákazníků, navíc tvoří globální síť. „Až do začátku koronavirové pandemie jsme dosáhli neuvěřitelných 19 rekordních let za sebou. Je jen málo firem, kterým se něco takového podařilo,“ raduje se jednatel Silvio Koch z dosažených úspěchů.

Nejnovější milníky
V rámci neustálého úspěšného směřování a růstu rozšiřuje společnost HOBART kontinuálně výrobu a počet zaměstnanců. V roce 2011 přišel další historický milník v podobě výstavby nového výzkumného centra v Offenburgu a s tím souvisejícím rozšířením výzkumného a vývojového oddělení. V současnosti je společnost HOBART považována nejen za průkopníka v oblasti inovací mycí techniky, ale také za renomovaného výrobce zařízení na vaření a přípravu pokrmů a techniky šetrné k životnímu prostředí. Vždy se snahou o nalezení řešení, která kontinuálně snižují spotřebu přírodních zdrojů a zároveň šetří životní prostředí.

Před přibližně dvěma lety byl učiněn další velký krok rozšířením vývojového a výrobního centra v Offenburgu-Elgersweieru: HOBART má pro výrobu svých strojů k dispozici dalších 12 000 metrů čtverečních. „I do budoucna zůstaneme věrni naší vizi „mytí bez vody“ a nepřestaneme se snažit o optimalizaci našich strojů v oblasti spotřeby vody, chemie, elektrické energie a náročnosti obsluhy. K uskutečnění naší vize nás bude krok za krokem přibližovat naše know-how spolu s naším neustálým zaměřováním se na užitek pro zákazníka,“ vysvětluje Axel Beck.

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top