Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Mytí a leštění s jediným strojem

Celosvětově první podstolová myčka nádobí s integrovanou funkcí PŘÍBORY PREMIUM.


Firma HOBART uvádí na trh celosvětově první podstolovou myčku na nádobí s integrovanou funkcí PŘÍBORY PREMIUM, díky které odpadá manuální leštění.

Offenburg, 1. února 2024 – „Mytí a leštění s jediným strojem“. S tímto sloganem prezentuje firma HOBART, specializující se na mycí techniku, svou nejnovější technologickou inovaci: celosvětově první podstolovou myčku s integrovanou funkcí PŘÍBORY PREMIUM. Gastronomické provozy tím mohou ušetřit mnohem více času a personálu v kuchyni a mohou se lépe vyrovnat s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků a růstem provozních nákladů. Nová generace je vybavena ještě dalšími inovativními funkcemi a je okamžitě k dostání.

Vibrace, ne leštění: naleštěné příbory bez práce
V gastronomii vyžaduje práce s příbory hodně času. Pomoc nabízejí leštičky na příbory, ty ale v kuchyni zabírají drahocenné místo a stojí hodně peněz. Proto firma HOBART své podstolové myčky na nádobí inovovala, aby obě funkce spojila: mytí a leštění s jediným strojem. Jednatel Manfred Kohler vysvětluje: „Vyjímatelný rotující koš na příbory zabraňuje permanentními vibracemi zastínění ostřikování a zajišťuje tím hygienicky čisté nádobí beze skvrn.“ Volitelnou funkci lze používat flexibilně: Koš na příbory ven − koš na talíře dovnitř. Manfred Kohler pokračuje: „Provozovatelé stravovacích zařízení tím ušetří nejen drahocenné místo, ale také cennou pracovní dobu, a tím i náklady na personál.“ Další přínos: ve špičkách se dají příbory ihned znovu použít, takže personál se může soustředit na hosty. Automatická volba programu pro příbory zajišťuje snadnou obsluhu.

Vše v jednom: inovativní funkce spojené v jednom stroji
Poté, co bylo v roce 2018 na trh uvedeno inovativní TOP-DRY sušení, které odstranilo nutnost manuálního leštění sklenic, se přednímu inovátorovi, firmě HOBART, s funkcí PŘÍBORY PREMIUM znovu podařilo nabídnout gastronomickým provozům skutečné usnadnění práce. Nyní jsou tak v jednom stroji integrovány všechny funkce, které jsou pro gastronomické provozy důležité. Výsledek: čisté nádobí, lesknoucí se sklenice a příbory jako ručně vyleštěné.

Další inovace v nové generaci

Samočisticí systém mytí: geniálně jednoduché čištění stroje
Promyšlený systém: Kombinovaný mycí a oplachovací systém je vybaven chytrým samočištěním mycích ramen při každém mycím cyklu. S každým spuštěním programu se přitom vypláchnou částice nečistot. I zde je kladen velký důraz na flexibilitu: Díky systému CLIP-IN lze mycí a oplachovací systém snadno vyjmout a provést údržbu. Třešnička nakonec: Automatický samočisticí program zajišťuje čistý vnitřní prostor stroje: Po každém dni se z vnitřního prostoru stroje okamžitě vypláchnou zbytky nečistot.

VISIOTRONIC-TOUCH ovládání: nekomplikovaná obsluha
Nový vzhled, chytrá funkce: S ovládáním VISIOTRONIC-TOUCH lze všechna relevantní nastavení provést jednoduše stiskem tlačítka. Důležité informace jsou patrné na první pohled.

Další špičkové funkce podstolových myček nádobí HOBART

TOP-DRY sušení: pro nejlepší výsledek schnutí
Aktivní a integrované HOBART TOP-DRY sušení se postará o prvotřídní výsledek sušení nádobí a sklenic. Vlhký vzduch se přitom po ukončení mycího procesu transformuje prostřednictvím hydrotermického uchovávání energie a jako horký vzduch na sušení se vrací zpět do mycí komory. Manuální sušení nádobí a leštění sklenic není potřeba.

VAPOSTOP² skoncuje s oblaky páry
Inovativní VAPOSTOP² nasává ventilátorem páru o teplotě 60 °C z prostoru stroje a zabraňuje tak úniku páry při otevření dveří. Celkově tak do prostoru unikne o 90 % méně páry. Vyjímání nádobí je výrazně příjemnější a hosté u pultu nebudou rušeni unikajícím parním oblakem.

APLIKACE HOBART SMARTCONNECT: Přehled o tom nejdůležitějším
Pro bezproblémovou každodenní práci lze pomocí aplikace HOBART SmartConnect vyvolat podrobné informace o stavu všech strojů. Patří sem například vytížení strojů, chybová hlášení, hygienické předpisy a kalkulačka provozních nákladů. Provozovatelé stravovacích zařízení tak mohou v případě poruch stroje včas kontaktovat naši zákaznickou službu nebo školeného servisního partnera. Aplikaci je možné zdarma používat až pět let.

Pokud potřebujete další produktové fotografie nebo informace k referencím, můžete se obrátit na Presse(at)hobart.de.

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top