Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

HOBART posiluje prodejní strukturu ve východní Evropě


Dlouholetí zaměstnanci Tomasz Krake a Daniel Derus se ujímají nových funkcí, aby posílili růst značky HOBART v segmentech mycí a varné techniky na východoevropských trzích.

Offenburg, 12. únor 2024 – Společnost HOBART dále rozšiřuje své struktury s cílem podpořit strategický růst v zemích východní Evropy. Hlavními cíli jsou další rozšiřování podílu na trzích, který se podařilo získat v posledních letech, a neustálé zvyšování povědomí o portfoliu našich výrobků pro mycí a varnou techniku.

Společnost HOBART je světovým lídrem v oblasti komerčních mycích technologií a součástí portfolia vždy byla i varná technologie. Poptávka po prémiových výrobcích v oblasti vaření v posledních letech velmi vzrostla. Proto se společnost HOBART rozhodla naplnit potřebu silné značky a růstu ve dvou oblastech – mytí a vaření.

Tomasz Krake, který od roku 2018 úspěšně působil jako Area Manager v Polsku, je od 1. ledna 2024 zodpovědný také za rozšiřování strategicky zaměřeného podnikání v oblasti vaření v celé východní Evropě. Jako vyučený kuchař s dlouholetými zkušenostmi v oboru je pro tuto roli doslova předurčen. Na dalším vývoji technologie vaření bude úzce spolupracovat s kolegy v jednotlivých východoevropských regionech.

Daniel Derus, který ve společnosti HOBART pracuje již více než 20 let, převezme 1. ledna 2024 větší odpovědnost za expanzi a lokální podporu specializovaných prodejců a místních klíčových zákazníků. Díky svým dlouholetým zkušenostem na trhu bude dále posilovat značku HOBART a řídit její strategický růst.

Vedoucí obchodní jednotky HOBART Export, Raphael Kirn, je přesvědčen, že růst značky HOBART ve východní Evropě získá díky nové struktuře další impuls: „S pomocí celého exportního týmu a nových odpovědností Tomasze Krakeho a Daniela Deruse budeme v roce 2024 pokračovat v našem úspěšném kurzu ve východní Evropě.“

Informace o obrázku:
Přetisk pro redakční účely je bez nároku na honorář s poznámkou
„Foto: HOBART“

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top