Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

Myčka s automatickým posuvem košů HOBART získává zlaté ocenění Catering star


Offenburg – HOBART, lídr v oblasti průmyslové mycí techniky, je vítězem zlatého ocenění „Catering Star“. Zástupci cateringového průmyslu udělili toto věhlasné ocenění nejnovější generaci myček s automatickým posuvem košů řady CP/CN. Pásová myčka, v modelech PREMAX a PROFI, které jsou k dostání od podzimu 2017, se může pochlubit vyšší efektivitou, zdokonalenou úsporností, snadným ovládáním, a optimalizovanými výsledky sušení. To znamená méně personálu, nižší provozní náklady a dlouhá doba životnosti.

Redakce předního obchodního magazínu „Catering Inside“ každoročně žádá své čtenáře, aby ohodnotili nově uvedené výrobky v oblasti gastronomie a technologie. V roce 2018 měly být oceněny výrobky zlatou, stříbrnou a bronzovou medailí ve 27 produktových kategoriích. Hodnotilo více než 300 čtenářů – obvykle zaměstnanci z výkonných funkcí z restaurací, kaváren, nemocnic, atd., kteří vědí, co je podstatné.

Přehled nových funkcí
Systém snímání košů RACK-FLOW usnadňuje obsluhu a urychluje proces čištění. Inteligentní ovládací technologie umožňuje vkládání nádobí do stroje po celé jeho délce a využívání bez dlouhých přerušení. Díky tomu můžete zdvojnásobit počet košů, který může následně vyčistit i jedna osoba.

INFOTRONIC ovládání umožňuje sledovat jednotlivé úlohy a zajišťuje transparentnost. Provozní režim, provozní stav, teploty, spotřeba vody a elektrické energie, a také dokumentace historie údržby dle DIN norem. Díky DYNAMIC-DRY sušení se zvýšila efektivita o 50 %, což zajišťuje prvotřídní výsledky i při náročných podmínkách.

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top