Kontaktujte nás
HOBART GmbH
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-0
+49 781 600-2319

Mapa
Area Sales Manager
Kontakt
Srovnání produktů
Srovnat produkty nyní


Seznam srovnávaných produktů
HOBART

Novinky

ITW daruje 1 milion dolarů Ukrajině a zastaví obchodování s Ruskem


Osud obyvatel Ukrajiny není lhostejný ani mateřskému koncernu HOBART Illinois Tool Works. Pro zvládnutí neustále rostoucí humanitární krize daruje americká společnost 1 milion dolarů různým humanitárním organizacím a kromě toho spustí celosvětově interní dárcovskou kampaň. ITW současně oznamuje prozatímní pozastavení svého obchodování s Ruskou federací.

Offenburg, Německo – Mateřská společnost společnosti HOBART -   Illinois Tool Works zahájila dárcovskou iniciativu a vyzvala svých asi 45 000 zaměstnanců, aby přispěli pro Ukrajinu. Dle prohlášení ITW jednatelé vybranou částku navýší na dvojnásobek a darují již předem 1 milion dolarů třem dobročinným organizacím.

K těm patří Mezinárodní výbor Červeného kříže, fondy United Way Worldwide „Společně pro Ukrajinu“ a také fond UNICEF na Ukrajině“, které usilovně pracují na poskytnutí okamžité pomoci potřebným a zajištění životně důležitých dodávek potravin.

ITW pozastavuje aktivity na ruském trhu
Stejně jako mnoho dalších společností přerušuje Illinois Tool Works s Ruskem jako reakci na vojenskou agresi své obchodní vztahy. „Stejně jako všichni jsme šokováni a zarmouceni událostmi, které se na Ukrajině v posledních několika týdnech odehrály. Připojujeme se ke globálnímu společenství a odsuzujeme nevyprovokovanou vojenskou agresi Ruska vůči Ukrajině a jejím občanům. I když ITW nemá na Ukrajině žádné pobočky ani zaměstnance, nabízíme naši upřímnou podporu našim kolegům z ITW s ukrajinským dědictvím po celém světě a zejména těm, jejichž přátelé a členové rodiny byli touto tragédií přímo zasaženi. V reakci na to jsme pozastavili veškeré dodávky produktů ITW, přímo či nepřímo, do Ruska a veškerý dovoz z Ruska až do odvolání. V Rusku máme přibližně 160 členů týmu ITW, kteří s touto situací nemají nic společného, a budeme jim i nadále poskytovat kompenzace a výhody, dokud to bude možné", říká Scott Santi, předseda představenstva a generální ředitel ITW.

Illinois Tool Works, jehož součástí je již 23 let výrobce mycí techniky HOBART, byl založen v roce 1912 a představuje diverzifikovaný koncern s mnoha odvětvími, který vyrábí upevňovací prvky a komponenty, zařízení a spotřební materiál jakož i speciální produkty. Do produktového portfolia patří např. systémy a zboží pro spotřebitele a průmyslové obaly, elektrická zařízení nebo svářecí stroje. Společnost ITW se sídlem v Glenview, Illinois má více než 45 000 zaměstnanců v 53 zemích světa.

Informace o ITW jsou uvedeny na www.itw.com

Sdílet
Tiskový kontakt Hobart
Robert-Bosch-Straße 17
77656 Offenburg
+49 781 600-1182
+49 781 600-1189
Kontaktujte nás
top